top of page

Serveis

Exposició de mostra i botiga

A la nostra exposició de mostra, de 200 metres quadrats, podrà veure diferents models acabats de peces de decoració i escultures, en estil modern i clàssic.

 

Trobarà gran nombre de peces en stock, llestes per a la seva col·locació: motllures, arcs, columnes, capitells, viseres de llum indirecte, lleixes, aplics decoratius, frisos, carteles, etc. 

>

Taller propi i treballs a l'obra

Comptem amb taller propi on dissenyem i fabriquem de forma artesanal cada una de les peces. El nostre equip especialitzat en treballs d’obra té una llarga experiència en la col·locació impecable de peces de decoració i l’enguixat.

 

Garantia d'acabats de gran qualitat, seguretat i netedat a l'obra.

>

Projectes personalitzats i assessorament

Treballem amb particulars, dissenyadors i decoradors per portar a terme els seus projectes decoratius i fer realitat les seves idees a les llars, restaurants, botigues, etc.

 

 

Realitzem treballs per encàrrec, cercant aquell ambient que més s’adapta al seu estil.

>

Obra artística i restauració del patrimoni

Col·laborem amb artistes en la creació d’obres en guix i en l’elaboració de motlles per a les seves creacions en altres materials. Fem reproduccions d’escultures i d’elements decoratius antics per a la preservació dels elements històrics originals.

 

Fem restauracions per a la conservació dels elements decoratius d’edificis antics, evitant la pèrdua del patrimoni arquitectònic.

>

bottom of page