top of page
Sala de estar moderna

Hola!

Som una empresa familiar d'artesans del guix. Ens dediquem a dissenyar, fabricar i col·locar de forma artesanal, tal com s'ha fet sempre, les nostres pròpies peces decoratives d’escaiola.

 

Comptem amb una llarga experiència en el sector dels enguixats. Disposem de  taller propi on dissenyem i fabriquem cadascuna de les peces. També realitzem els treballs d’obra.

 

Visiteu la nostra exposició de mostra i expliqueu-nos el vostre projecte decoratiu en guix o escaiola, i estarem encantats de trobar la manera de fer-lo realitat.

Qui som?

gerard i edu.jpg

Eduard Danés

gerard i edu.jpg

Gerard Suñer

Més de 100 anys treballant amb guix

 

L'empresa familiar va néixer a finals del segle XIX, quan el besavi va començar a fer projectes amb escaiola i a fabricar les seves pròpies peces a la ciutat de Girona.

 

Més tard, el seu fill, l'oncle Narcís Pericot va fer créixer l'empresa i va instal·lar el taller a Fornells de la Selva. Després els germans Joan i Cristina Sunyer van continuar amb la professió i la van transmetre als seus fills. Actualment, 4 generacions després, continuem amb l'activitat, tot sent referents en la decoració en guix i en escaiola.

bottom of page